<Mededelingen van land en tuinbouw>

zondag, juni 24, 2007

Boris verleid


Wij proberen al tijden onze jeweetwelrodekater Boris te verleiden lekkere hapjes te roven. Maar je kunt de theemuts naast een bord heerlijke verse worst neerzetten en hij kijkt er niet eens naar. Een prutselbeetje op je vinger, eerst ruiken, best eng, dan even proeven uit beleefdheid wanneer je het voor hem legt op tafel. Het blijkt best te smaken, hij wil nog wel een hapje. Maar een stuk weggrissen van het bord, dat idee komt niet in hem op. Achozzie.

4 reacties:

Blogger Unknown zei...

Zou het dan toch in de adeldom van raskatten zitten?

24 juni 2007 om 12:33  
Blogger Lizet Kruyff zei...

ik vrees het ergste. hij is opgegroeid met Abessijn en Somali, dus hij zou beter moeten weten. Maar Boris blieft blik en verder weinig.

24 juni 2007 om 13:00  
Blogger Unknown zei...

Sinds onze burmezen hun rijk moeten delen met een abby is het raak. Vroeger wachtte Magnus altijd netjes op zijn beurt. Nu zitten hij en zijn Abessijnse vriend klaar. De poot in de aanslag. Naast het bord, that is.

Straatrovers, alletwee!

25 juni 2007 om 08:23  
Blogger Lizet Kruyff zei...

Ai, ja, herkenbaar. Ze vragen niet, ze plaatsen een bestellen, of zoeken vast wat lekkers uit. Boris daarentegen speelt ons tegen elkaar uit. Vraagt aan alletwee ontbijt, lunch, avondeten. Soms doet hij zo zielig dat we er in stinken. We overwegen een voederlijst met tijden en paraaf.

25 juni 2007 om 08:51  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage