<Mededelingen van land en tuinbouw>

donderdag, september 20, 2007

Hoge hakken

zegt Averyl Oates Buying director at Harvey Nichols in The Thimes: So what are the looks of the season? For a start, everything is elongated, which means that to balance out your proportions you need a killer heel.mmmm, killer heels, dol op. Kasten vol. Feestelijke modelletjes met extravagante hakken, in alle kleuren. Gezegend met schoenmaat 36 kan ik mij geheel uitleven op dat gebied. En de nieuwe modelletjes schreeuwen om een bezoek aan de schoenwinkel. Die ene in Maastricht bijvoorkeur. Maar helaas, de chiropraktiker vindt het verstandiger in verband met de huidige stand van mijn spieren en wervelkolom dat ik op platte schoenen loop. Maar ik heb een feessie. Dus ga ik in Den Bosch een paar feestelijke schoenen met zonder hak aanschaffen. Daar heb ik dus reuze het land aan. Voel me 80. Wilde liever die van hierboven.

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage