dinsdag, oktober 16, 2007

Spruitjes



Reed net langs een veld vol spruitjes en rode kolen. Zo mooi met de herfstzon er op. Krijg er meteen trek in. Spruitjes, daar moet eigenlijk de nachtvorst over voor de smaak. Nou, zo lang ga ik niet wachten. Heerlijk beetgaar gekookt met wat gehakte geroosterde hazelnoten erover.

Labels:

2 reacties:

Blogger Paul Winters zei...

In het boek Wonderfoods van Natalie Savona staat een recept van zoete aardappelsalade met broccoli. Echter gepureerde pompoen met komijn, olijfolie, nootmuskaat en gerookte knoflook bij de gekookte broccoli is ook een erg lekkere combinatie. De broccoli kan ook vervangen worden door gekookte spruiten. Lekker met gestoofd rundvlees of hachee.

19 oktober 2007 om 08:26  
Blogger Lizet Kruyff zei...

@ Paul: Dat klinkt allemaal heel smakelijk, ik ga het proberen, heb hier nog een pompoen liggen waar wat mee moet. En nee, niet wéér soep. Dank!

19 oktober 2007 om 17:17  

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage