<Mededelingen van land en tuinbouw>

vrijdag, december 14, 2007

Zwart

Helaas, woensdagavond vloog een Apache tegen een elektriciteitsmast en toen zaten we in het donker. En dat zitten we nu - vrijdagmiddag - nog steeds en dat zal nog wel even zo blijven ook.
Drie dingen kun je constateren
1. als dit het niveau laagvliegers is dat we naar Uruzgan sturen begrijp je dat de bevolking daar heel blij met ons zijn.
2. ons land is te dicht bevolkt om oefeningen met laagvliegen te doen, daarvoor kun je beter uitwijken naar de voormalige sovjetunitarische militaire terreinen in Polen en andere verlaten gebieden.
3. wat is het eenvoudig om een land vleugellam te maken. Daar hoef je geen hogeschool terrorisme voor te volgen.
Voorlopig is dit blog dus zwart.

2 reacties:

Blogger Jurgen zei...

Ik leef met je mee hoor. Gister hadden we hier 3 uur stroomuitval. Dat is geen probleem natuurlijk maar ik besef weer hoe afhankelijk we zijn. Commentaar van mijn zoontje (3), kunnen we geen nieuwe stroom kopen? Verwarming en warm water ga je wel missen op den duur vermoed ik...

14 december 2007 om 19:36  
Blogger Lizet Kruyff zei...

Dank je Jurgen, inmiddels kregen we na 50 uur weer elekriciteit, dus het leed is geleden. Ja, koud was het wel, ondanks petroleumkacheltje en gasfornuis en veel kaarsen. Maar gelukkig vroor het niet echt, dus... candlelight koken en eten is ook wel gezellig. Gelukkig zijn we beiden gewend aan wild kamperen.
Al heeft mijn grammatica er wel onder geleden: het moet natuurlijk zijn: de bevolking IS niet zo blij ;-).

15 december 2007 om 09:08  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage