<Mededelingen van land en tuinbouw>

zondag, januari 20, 2008

European Fine Food Fair in Maastricht


Morgen begint de European Fine Food Fair in Maastricht, tot en met de 23ste. Aansluitend is er de consumentengerichte beurs PUUR tot en met het weekend.

Voor de zevende keer reikt Euro-Toques, mede-initiator van de EFFF, de prijs uit voor het beste Nederlandse Euro-Toques Restaurant van het jaar. Daarnaast is er, onder auspiciën van Euro-Toques, de Young Rubbens Chef of the Year Award voor koks tot 30 jaar. De finale is dinsdag 22 januari. Deelnemers moeten dan koken uit hun boodschappenmandje dat ze de vorige dag een uur lang op de EFFF voor het drie­gangenmenu hebben mogen vullen. Dat kan spannend worden, want hoe maak je een keuze uit zoveel verschillende delicatessen. Ik hoop dat Rungis er ook weer staat met vergeten groenten, en Kopperts Cressen, want dat zou nog wel eens tot interessante combinaties kunnen leiden. Slow Food staat er ook uitgebreid, ik ben daar morgenmiddag op de stand, en misschien kunnen we de jonge koks ook inspireren.

De European Fine Food Fair van 2008 vindt plaats van maandag 21 tot en met woensdag 23 januari van 11.00 tot 18.00 uur in MECC Maas­tricht. Toegang is alleen mogelijk voor de doel­groep, uitsluitend op uit­nodiging én na digitale voorregistratie.
Meer informatie:
www.weekvandegastronomie.nl
www.efff.nl
www.puurmaastricht.nl

Labels:

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage