Ontydig in Maart

Van de Nieuwe Welervarene Utrechtse Keuken Meid moeten we in maart afblijven van de eendvogels, omdat die beginnen te broeden. Verder de konijnen, kabeljauw, spiering, pos en brasem. Geen probleem, de lijst van wat nu tydig werd is lang genoeg. Scharrelkip werd het dus gisteren en omdat ik geen zin had in uren in de keuken eenvoudig met garam massala pasta van Patak. Te krijgen bij Xotus of liever gezegd voorheen Xotus in Delft. Ik deed er nog wat tomaten in stukken bij, ui, prei en groentensap en op het laatst wat citroensap. Heel goed eetbaar. Het is jammer dat bij de supermarkt alleen de meest gangbare Pataks te krijgen zijn. Nu ja, Delft altijd nog dichterbij dan Engeland. Vroeger sjouwden we altijd potten vol Tikka paste, Vindaloo paste en Green Massala Curry paste mee. En Tandoori paste natuurlijk. Een theelepeltje Madraspaste door losgeklopt eieren: pittige omelet, lekker voor een lunch met een salade erbij, of een snel avondmaal.
Op de website vind je meer recepten: www.pataks.com
Labels: Patak kip omelet
0 reacties:
Een reactie posten
Aanmelden bij Reacties posten [Atom]
<< Homepage