zondag, december 13, 2009

Trends


Straks, om half twaalf, gaat Anneke Ammerlaan terugblikken op de trends van 2009 en haar toehoorders laten vooruitblikken naar de trends van 2010. De laatste lezing van deze serie dit jaar in Kasteel Groeneveld in Baarn. Voor volgend jaar organiseer ik opnieuw een serie lezingen, maar dan over Buiten, en hoe de mens door de eeuwen heen buiten zijn beleefde. Begint in februari.
Eerst de voedseltrends. Er staat een lijstje op haar website. Sommige dingen zijn heel herkenbaar: Echte koffiebonen waarvan de origine bekend is, dat is in. Nespresso is uit. Kamut is in, spelt is uit. Dubbele room in plaats van slagroom. Mmmm, zou het niet weten, eet het al jaren niet meer, dus zie ook niet wat er op het schap staat. Verder heb ik vooral vragen. Raakt fast food uit, en slow food in? Raakt gourmetten in de ban, en wordt kaasfondue hip? Gaan we meer zelf koken en minder vaak uit eten? Geven we meer geld aan biologisch, duurzaam en gezond uit en minder aan kant-en-klaar? Morgen zal ik er over bloggen.
http://www.ammerlaanfood.nl/

Labels:

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage