<Mededelingen van land en tuinbouw>

donderdag, januari 02, 2014

Nieuw Jaar!


Heerlijk, zo'n fris, pril jaar waar we van alles mee kunnen. Met van alles in het vooruitzicht. Geniet er van. Iedere dag krijg je maar één keer en zo'n dag is dus waardevol. Hier gaat het onderzoek naar de culinaire geschiedenis gewoon door. Vlak vóór het nieuwe jaar kreeg ik nog het verzoek om bij Vroeg op Vier te vertellen over de oliebollengeschiedenis. Het uitgebreide verhaal staat op Foodlog. En zo waren er nog wat klusjes die opdoken. Terwijl ik natuurlijk dapper doorga met mijn speurtocht naar de koks van de 19de-eeuwse Haagse elite. Heb nu wel een beeld, en patronen, en wat ik nog meer vind bevestigt dat gelukkig! 17 januari tijdens het Food Symposium in Amsterdam vertel ik in de mij toebemeten 20 minuten de belangrijkste en leukste bevindingen.


Ik wens jullie allemaal een bijzonder en waardevol jaar. We maken er wat moois van. Ik kijk er naar uit!
 

Labels:

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage