Supermarktproducten
Onlangs verscheen van de hand van Will Jansen, hoofdredacteur van Bouillon!, de culinaire almanak 2007 met daarin de beste en de slechtste producten in de supermarkt. Eigenlijk kun je niet meer zonder dat gidsje boodschappen gaan doen. Al was het maar om je dag op te vrolijken. Mocht je bij de Spar terechtkomen en denken dat je champignons in pot van het huismerk gaat kopen. De gids waarschuwt: helemaal niks. Volkomen Smakeloos. Dat zijn dan de plakjes. De hele champignons: zout, blik, niet te eten.
De Plus honing-mosterddressing: Met goed vele mosterd en weinig honing. Dikke, korrelige subsantie met platte honingsmaak. Zuur, zoet en bitter voeren een machtsstrijd in je mond. Niet schudden want dan zit je bij het openen meteen onder.
Kortom: handig en vet genieten.
En ik mocht meeproeven met de kant-en-klare Hollandse maaltijden. Will bleef maar roepen: niet slikken, niet slikken, alleen ruiken en even proeven, uitspugen die hap. Wat een onthutsende ervaring. Koop de gids, lees de commentaren en huiver.
0 reacties:
Een reactie posten
Aanmelden bij Reacties posten [Atom]
<< Homepage