<Mededelingen van land en tuinbouw>

woensdag, september 05, 2007

PeugeotBlauw als een voorbijflitsende ijsvogel. Zo ziet hij er uit. Mijn huidige vervoermiddel voorlopig. Hoezo?
Door omstandigheden ben ik al geruime tijd niet in staat om gewoon auto te rijden. Lang verhaal dat hier even niet thuis hoort. Inmiddels kan ik wel weer wat, maar de Camionette waar ik normaal in rijd is een te zware belasting, al dat smijten met deuren en laadkleppen, schakelen enzo en het ding stuurt best zwaar.
Overleg met de chiropraktiker, want ik ben weliswaar alle mensen die mij braaf van a naar b rijden en weer terug heel erg dankbaar, maar het is natuurlijk van de dolle dat ik niet zelf even een boodschap kan gaan doen, of straks - als ik weer echt aan het werk kan - ergens naar toerijden.
Dus heb ik contact gezocht met onze Peugeotgarage van Tilborg in Zaltbommel. Of er wat te huren viel, met een automaat. En de volgende dag hadden ze al wat voor me geregeld. Zaterdag heb ik even proefgereden in een 1007 automaat met elektrische schuifdeuren. Zojuist heeft Irene me naar de garage gebracht om hem op te halen. Wat een geweldige service! En wat een heerlijk gevoel dat ik weer langzaamaan mijn actieradius kan vergroten. Joechei!

Labels:

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage