<Mededelingen van land en tuinbouw>

zondag, januari 06, 2008

Bismarck - 4Zondagochtendwandeling over de stadswallen van Zaltbommel, dat is leuk. Bismarck - nu twee maanden oud, kan al heel aardig aan het lijntje lopen. Al wil hij niet helemaal altijd dezelfde kant uit als wij. Zeker niet als er van die spannende bladeren liggen. Die moeten nodig gesloopt, zo help je moeder natuur een handje.
Hij begint al aardig op zijn naam te reageren (Bis Bis, je moet wel twee keer roepen voor hij luistert, de muzikale medemensen worden hier heel vrolijk van)en is aangemeld voor de puppycursus.

Labels:

2 reacties:

Blogger Veronica zei...

Hallo Lizet,
Vanuit de Vaucluse kijk ik af en toe hoe alles welig tiert daar in Nederland. Maar wie schets mijn verbazing? Een teckeltje! Wat een vrolijkheid.
Ons teckeltje is in december 1 jaar geworden. Takkie/Taquine denkt soms dat ze een Kat is, de vier siamezen geven haar een slecht voorbeeld. Ze springt overal op.
Een dolgezellig nieuwjaar, Veronica

7 januari 2008 om 17:32  
Blogger Lizet Kruyff zei...

Hallo Veronica, dat katachtige herken ik ook bij Bismarck. Muizen jagen. En zijn jachttechniek - nu nog op ons gebotvierd (botgevierd?) is zoals onze voormalige Abessijn Dido: beetpakken bij het nekvel, je op je rug gooien en de boel omdraaien al rollende. Zeer effectief.
Jullie ook een gezond en gezellig nieuwjaar, Lizet

8 januari 2008 om 08:59  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage