<Mededelingen van land en tuinbouw>

woensdag, april 16, 2008

Kokende Vrouwen


Vanmiddag is de presentatie van Kokende Vrouwen, geschreven door Henriette Klautz en Erna van den Berg met fotografie van Eddy Posthuma de Boer.
52 openhartige gesprekken over koken en carriere. Wie staan er zoal in? Even een losse greep: Annette Malherbe, Imca Marina, Hanneke Groenteman, Harmke Pijpers, Mieke van der Wey, Alexandra Radius, Jean Beddington, Annemarie Jorritsma, de meiden van Halal, kunstenaressen, musici, actrices, professionele koks en restaurateurs en .... ik! Er staan ook nog 200 recepten in, de recepten van de kokende vrouwen natuurlijk.
Trots ben ik dat ik tussen deze geweldige vrouwen sta. En ik ga me dus lekker de hele dag optutten en voorpret hebben en dan op naar Amsterdam.

Labels:

4 reacties:

Blogger Yvon zei...

Een prachtboek! In de trein terug naar Den Haag nonstop gelezen en thuis weer. Jij was in de Loods en met teckel of vergis ik me?

18 april 2008 om 17:24  
Blogger Lizet Kruyff zei...

Klopt, ik was daar met echtgenoot, en teckel Bismarck. Mooi feessie was het toch wel. Enne, nog steeds apetrots. Wel heel bijzonder om in boek te staan in plaats van er zelf een te schrijven :-).

19 april 2008 om 19:58  
Blogger Yvon zei...

Zeker een fees'sie' :-) En terecht trots, stuk voor stuk boeiende vrouwen en interviews. Die Bismarck... zag ineens wat scharrelen over de grond en wat protesterende geluiden tijdens de speech ;-)

20 april 2008 om 02:01  
Blogger Lizet Kruyff zei...

Bismarck vond het met zijn vijf maanden wat lang duren en op puppycursus leren we wel hoe het socialiseren moet - vandaar overal mee naar toe - maar hij mist nog het sociale vernisje om beleefd geïnteresseerd te kijken ;-).

20 april 2008 om 09:49  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage