Over culinaire historie en andere geschiedenissen Over moestuin, maaltijd en menu
Labels: Pinksterbloemen Asperges
gepost door Lizet Kruyff op 07:26
Hé wat grappig, bij gebrek aan tuin koop ik de eetbare bloemen bij de Sligro, was zojuist bezig met een bloemenblogstukje. Waar smaken die pinksterbloemen naar?
beetje kruidig zoet, ik vind ze wel lekker. minder uitgesproken van smaak dan rozen, sleutelbloemen of viooltjes. ook allemaal erg lekker.
Een reactie posten
Aanmelden bij Reacties posten [Atom]
<< Homepage
Wie,wat,waar,waarom spinazieacademie
Aanmelden bijPosts [Atom]
2 reacties:
Hé wat grappig, bij gebrek aan tuin koop ik de eetbare bloemen bij de Sligro, was zojuist bezig met een bloemenblogstukje. Waar smaken die pinksterbloemen naar?
beetje kruidig zoet, ik vind ze wel lekker. minder uitgesproken van smaak dan rozen, sleutelbloemen of viooltjes.
ook allemaal erg lekker.
Een reactie posten
Aanmelden bij Reacties posten [Atom]
<< Homepage