<Mededelingen van land en tuinbouw>

maandag, juni 30, 2008

Zomerpauze


Blog gaat even pauzeren. De maand juli is gereserveerd voor boek, dat dit najaar nog op de markt verschijnt! Daar dien ik mij dus geheel en al aan te wijden. Met beetje genieten van buiten. En de stapel recepten die hier klaar ligt om te experimenteren. Zoals geknutsel met verse knoflook, 18e eeuwse recepten en van alles met groente.
Tot begin augustus en fijne vakantie allemaal! Of werkt iedereen door?

Labels:

3 reacties:

Blogger Yvon zei...

Fijne (werk?)vakantie Lizet, bij welke uitgeverij verschijnt het boek? Hier een beetje schrijfvakantie, met verhuiswerk.

15 juli 2008 om 13:09  
Blogger Schnuppschnuess zei...

Gutes Gelingen und eine, trotz allem, schöne Zeit für Dich - bis wir uns wiederlesen, liebe Grüße

15 juli 2008 om 20:48  
Blogger Lizet Kruyff zei...

Er verschijnen in het najaar zelfs twéé boeken (boekjes), één als onderdeel van het partwerk Traditie van Waanders, over onze culinaire traditie. De andere houd ik nog even geheim, zusje van Cha cha cha, bij Scriptum. Daar zit ik ook in augustus nog aan te ploeteren, maar het raamwerk is er nu. En even naar Frankrijk geweest om te brainstormen over project voor volgend jaar.
Wanneer het erg warm is volg ik tropenrooster: om zeven uur achter de computer, half twaalf daar weer weg. Lang genoeg voor een zomerwerkdag. Verder lekker in de schaduw lezen!

28 juli 2008 om 10:18  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage