<Mededelingen van land en tuinbouw>

maandag, januari 05, 2009

Eetgeschiedenis



Altijd je al afgevraagd waarom wij zo dol op zoete koekjes zijn? En hoe het ook al weer zat met dat eten met mes en vork? En waarom wij geen zwaan, vinken en ortolanen meer eten? Die nieuwsgierigheid kan bevredigd worden.
Komende zondag 11 januari houd ik een lezing over onze culinaire geschiedenis in Kasteel Groeneveld in Baarn. Aanvang 11.30. Aansluitend proeverij met bijpassende gerechtjes. Wie zich er van wil komen overtuigen dat onze culinaire traditie verder reikt dan stamppot en snert, brei, stroopwafels en mariakaakjes is van harte welkom.
Deze lezing is de eerste in een serie van zes. Voor de zomer drie over historische onderwerpen, na de zomer het heden en de toekomst. Alle lezingen worden met een proeverij afgesloten.
Meer informatie op de website: www.kasteelgroeneveld.nl

Labels:

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage