Turkse paprika
Eigenlijk ben ik niet zo dol op paprikas. De rode gegrilld en geschild wel, maar verder ga ik er verschrikkelijk van boeren. Deze lichtgroene Turkse bevallen wel. Wat deden we er mee? Thaise groene curry maakten we ervan. Met sperzieboontjes, een ui in halve ringen, deze paprikas ook in halve ringen, een vlezige trostomaat in stukken, linzen, lenteui, snijbiet en platte peterselie. En tot slot drie druppels limoensap. Dat is hier usance, die gaan bijna overal door. Rijst erbij en klaar. Heb je vanzelf een meatless monday. Het recept voor de Thaise groene curry staat in mijn boek Lekker Glutenvrij. Maar voor de maandag namen we een bakje van AH, ook gluten en koemelkvrij, zeker niet onsmakelijk en stukken sneller. Doordeweeksedagkoken, dat mag best gemakkelijk en snel.
Labels: Paprika
0 reacties:
Een reactie posten
Aanmelden bij Reacties posten [Atom]
<< Homepage