Spinazie proeven
Gisteravond heeft een team bestaand uit een chefkok, een huisvrouw en een deskundige (ahem, ik) zich op de televisie vermaakt met het proeven van spinazie a la creme. Leedvermaak voor ons zelf, want eigenlijk is het dus gewoon niet te vreten, die diepvriesversie. Niet doen, echt niet doen, nooit doen. Spinazie kan zo lekker zijn.
Hier even een aantal recepten die al zeker vijfhonderd jaar in Spanje gegeten worden.
Wilde (Turkse) spinazie wokken in wat olijfolie tot. Dan kun je verschillende dingen toevoegen:
1. pancetta en krenten (en pijnboompitten)
2. peterselie en munt
3. blokjes jonge of verse kaas en krenten
Allemaal heel smakelijk. Spinazie niet te gaar laten worden.
Hier even een aantal recepten die al zeker vijfhonderd jaar in Spanje gegeten worden.
Wilde (Turkse) spinazie wokken in wat olijfolie tot. Dan kun je verschillende dingen toevoegen:
1. pancetta en krenten (en pijnboompitten)
2. peterselie en munt
3. blokjes jonge of verse kaas en krenten
Allemaal heel smakelijk. Spinazie niet te gaar laten worden.
Labels: Spinazie
0 reacties:
Een reactie posten
Aanmelden bij Reacties posten [Atom]
<< Homepage