<Mededelingen van land en tuinbouw>

maandag, juni 14, 2010

Virusmelding


Een of andere grappenmaker heeft twee keer een virusmelding over mijn site en blog afgegeven. Google zegt dus dat mijn site besmet is. Maar de technici melden na gedegen onderzoek dat er niets aan de hand is. Dat is dus niet helemaal waar, want er is een grappenmaker die aandacht trekt door dit soort meldingen af te geven. Heeft waarschijnlijk te maken met het foodblogevent voor juni dat ik zou hosten over Vers Geplukt. Ik heb mij daarvan teruggetrokken en alle gerelateerde posts van mijn blog verwijderd, inclusief de al aangeleverde recepten. Jammer, maar dit is gewoon niet leuk meer. En zo iets moet dus wel leuk zijn en blijven! Ik ga over tot de orde van de dag en wens de anderen veel plezier.

PS: ik ga voorlopig de m ogelijkheid om te reageren blokkeren. Ook jammer, maar via mijn normale mail en linkedin blijf ik natuurlijk bereikbaar voor discussie en commentaar.

Labels:

1 reacties:

Blogger Edith zei...

Hoi Lizet,
Ik had/heb ook last van een virus, net als jij. Want je 'gewone site' is wel onbereikbaar (ik krijg een leeg scherm te zien), dus ik zou er zeker nog eens naar laten kijken.
Bij mij hielp het om bestanden die een keer midden in de nacht online zijn gezet te verwijderen..
En ajb, laat je reactiemogelijkheid aan...

18 juni 2010 om 20:44  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage