<Mededelingen van land en tuinbouw>

dinsdag, april 03, 2012

SchrijftijdZoals een aantal van jullie weet ben ik bezig aan het laatste hoofdstuk van mijn nieuwe boek. In september ligt het in de schappen van de betere boekhandel. Al mijn aandacht gaat dus eigenlijk uit naar dit onderwerp en de kans bestaat dat ik nog slechts 'blub' zal communiceren, vanwege Visch.
Met als gevolg dat ik de komende tijd maar sporadisch zal bloggen. Als er iets is. Nu waren er gisteren natuurlijk wel de eerste asperges, die we met koud gerookte geitenboter aten. Maar daar heb ik geen foto van. En ergens onder een bloempot groeit de molsla. Dat kan nog wel even wachten. Alleen wanneer er echt iets in het hier en nu te vertellen is zullen jullie mij deze maand tegenkomen.
Ik duik onder in het vivarium, bij wijze van spreke. Tot later.

Labels:

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage